• Kožarske stube 1/1, Zagreb
  • Pon-Pet: 09 - 21 | Sub: 09 - 14

Saznajte odgovore na najčešče postavljena pitanja!

U nastavku možete pronaći odgovore na neka od najčešće postavljenih pitanja. Kontinuirano dodajemo nova pitanja i odgovore na ovu stranicu.

Nakon registracije, na mail će Vam doći link koji morate kliknuti da potvrdite svoju mail adresu. Nakon što kliknete link, automatski će Vas preusmjeriti na stranicu i potom odaberete opciju „Ispuniti online obrazac“.

Ukoliko ne dobijete mail kroz nekoliko minuta, idete na opciju Prijavi se. Ispod korisničkog imena i lozinke se nalazi opcija „Niste primili verifikacijski email? Pošalji ponovno“. Ako i nakon toga ne dobijete mail, obratite se na info@sapro.hr.

*Molimo Vas da prije slanja maila, provjerite neželjenu poštu*

Kada odaberete opciju „Prijavi se“, ispod korisničkog imena i lozinke nalazi se opcija „Zaboravljena lozinka“, unesete svoj mail i pratite upute za dalje.

Kada kliknete Pregled prehrane, prikazuju Vam se recepti za tjedan dana počevši s današnjim datumom. Iznad toga se nalazi opcija „Pogledaj cijelu prehranu“ i prikazat će se datumi za cijeli mjesec.

Kada ispunite sve podatke i kliknete na „Registriraj se“, treba Vas preusmjeriti na novu stranicu gdje Vam piše da je registracija bila uspješna. Ako ostanete na toj istoj stranici gdje ste morali ispuniti svoje podatke, nešto od podataka nije dobro upisano. Provjerite lozinku koja mora sadržavati minimalno 8 znakova (bilo koji znakovi, važno je da ih bude 8). Također, provjerite i korisničko ime koje može biti zauzeto pa morate izabrati neko drugo.

Kada kliknete Pregled prehrane, prikazuju Vam se recepti za tjedan dana počevši s današnjim datumom. Iznad toga se nalazi opcija „Pogledaj cijelu prehranu“ i prikazat će se datumi za cijeli mjesec.

Ako iz određenih razloga niste u mogućnosti napraviti obrok za taj dan, uvijek možete pojesti bistru juhu (bez rezanaca), pečeno meso na naglo, povrće na žaru ili kuhano i obavezno zelenu salatu. Popijte mineralnu ili običnu vodu, izbjegavajte alkohol. Idući obrok nastavite po planu jelovnika.

Imate dodatnih pitanja ili su vam potrebne konzultacije?